Een warme winter bij bij Van Houten

Hoewel de temperaturen nog aan de hoge kant zijn voor de tijd van het jaar, is het seizoen van kou en regen toch echt begonnen. We zijn allemaal op zoek naar wat warmte en gezelligheid. En met de huidige energieprijzen en dure boodschappen is het voor veel mensen moeilijk om die warmte en gezelligheid vast te houden. Daarom is bij Van Houten onder de titel ‘Altijd een warm hart’ van 1 december 2022 tot en met 28 februari 2023 elke dinsdag tot en met vrijdag open van 9.00 -21.00 uur, zodat je bij ons mensen kunt ontmoeten en samen dingen kunt doen. Op maandag  geldt de normale openingstijd van 9.00 -17.00 uur en op zaterdag van 10.00-13.00 uur. Het programma is nog niet helemaal rond, maar we zijn druk bezig om allerlei activiteiten te verzinnen om de donkere dagen en avonden op een fijne manier in te vullen. Denk aan sjoelen, spelletjes, bingo en knutselen voor de kinderen. Heb je zelf een leuk idee? We horen het graag!
Van dinsdag tot en met vrijdag bieden we dan tegen geringe kosten een maaltijdsoep aan.

Naast dit programma, is er nog van alles te doen in bij Van Houten. We zetten even wat dingen op een rij:

We werken verder nog aan een workshop in december van professioneel organizer Ellie Jelsema, activiteiten met energiecoach Som, en aan dans- en theateractiviteiten. Hou onze website, social media en de agenda op www.mijnoosterparkwijk.nl in de gaten voor data en meer informatie.
Tot slot: we zijn ontzettend blij met Petra, een bewoonster die lid is geworden van onze activiteitencommissie! We zijn nog op zoek naar meer leden, want hoe meer mensen, hoe meer we kunnen bedenken en organiseren. Lijkt dat je leuk? Meld je dan aan via