De lente lonkt voor bij Van Houten

De zon schijnt en hoewel het in de nachten nog winters koud voelt, kriebelen de zonnestralen ons genoeg om in actie te komen. Net als de voorjaarsbloemen ontluiken er steeds meer plannen voor bij Van Houten!

Zo is de Leeskamer met haar enthousiaste en betrokken vrijwilligers hartstikke druk bezig om een mooie en huiselijke leesplek in bij Van Houten te maken! Wat zal het straks fijn zijn om daar een boek te kiezen uit het uitgebreide assortiment! Een collectie die ook met hulp van wijkbewoners tot stand is gekomen: hoe leuk is dat?!

Maart is ook de maand waarin we twee bijeenkomsten organiseren voor de direct omwonenden van het ‘huis van de wijk’. Degenen die het betreft, hebben hiervoor een uitnodiging in de brievenbus gekregen. Het zijn momenten waarin we hen bijpraten en zij vragen kunnen stellen over hoe het zal zijn om ‘buur’ te zijn van het wijkcentrum.

En we kijken natuurlijk ook met vlinders in onze buik uit naar 1 april, want dat is de datum waarop we officieel van start kunnen gaan als het bruisend hart van de wijk. Eerst nog in de nieuwbouw, maar op termijn, zo is het plan, ook in de oudbouw! We kunnen niet wachten om jullie allemaal met open armen te ontvangen!

De programmeringswerkgroep komt elke week bij elkaar om te kijken wat er mogelijk is als het gaat om activiteiten. We proberen daarbij vraag en aanbod uit de wijk goed op elkaar af te stemmen. Zo proberen we een programma te maken waar iedereen zich welkom bij voelt! We houden jullie op de hoogte. En in de tussentijd: geniet van deze heerlijke lentetijd.