Feestelijk licht in donkere dagen

Wat een feest is het om in deze donkere dagen door onze mooie wijk te lopen, fietsen of rijden! Overal gezellige lichtjes! In de buurtkamer van bij Van Houten staat ook een geweldige kerstboom, die je van de straat af al kunt zien.
En in dat licht van die boom vonden er pas een aantal hartstikke leuke activiteiten plaats. Zo was er de lezing van Jilles van wijkbieb De Leeskamer over Johan Huizinga. Een fantastische 44 mensen kwamen daar op af! En ook het kersstukjes maken was een groot succes. Het was super gezellig en er zijn hele mooie stukjes gemaakt!

In de tussentijd zijn we met de activiteitencommissie al verder aan het denken over invulling volgend jaar, zoals de zomerconcerten en misschien wel een kerstmarkt. Als je zelf een leuk idee hebt voor een activiteit en ook de mogelijkheid om ons die te helpen uitvoeren, dan horen we dag graag! Tips een aanbod voor hulp ontvangen we graag via .

Maar eerst is daar nog ‘Oosterparkwijk, altijd een warm hart’. Vanaf begin december 2022 tot en met eind februari 2023 zijn er een aantal organisaties in de wijk die langer open zijn dan normaal om de wijkbewoners een warme huiskamer te bieden. Ook wij doen daar aan mee.
Op maandag en zaterdag gelden de normale openingstijden, maar van dinsdag tot en met vrijdag zijn we tot 21.00 uur open. Op die dagen kun je bij ons ook een eenvoudige maaltijd(soep) eten voor een zeer lage prijs. Kom je ook eens ontmoeten en proeven?

We willen op een aantal momenten ook activiteiten in de avonden aanbieden, zoals bingo, een pubquiz, sjoelen etc. We hebben sinds kort ook een groot scherm, waarop bijvoorbeeld films of sportevenementen vertoond kunnen worden. Op Facebook en Instagram houden we iedereen op de hoogte van de activiteiten. Er is natuurlijk ook wat te knutselen en op woensdagavond is wijkbieb De Leeskamer ook altijd open. Je kunt daar uit een grote collectie twee boeken lenen voor een maand, gratis en voor niets! We hopen je snel te zien!

Tot slot wensen we iedereen heel mooie feestdagen en een bruisend, gelukkig en gloedvol 2023! Laten we er samen een mooi jaar van maken: met elkaar en voor de wijk!