Klaar voor de start van het nieuwe seizoen!

Na de fijne zomerperiode is bij Van Houten klaar om met enthousiasme een nieuw seizoen te starten! Natuurlijk zijn we als nieuw wijkcentrum nog steeds vol in ontwikkeling, dus nog lang niet de programmering is rond voor de komende tijd. Maar we werken er hard aan!

Zaterdag 10 september deden we alweer voor de tweede keer mee aan de landelijke Open Monumentendag. Chris, bestuurslid bij Van Houten, vertelde met zichtbaar plezier over de geschiedenis en de prachtige architectuur van de beide panden aan de Oliemuldersweg. ………………………………………………………………………………

Deze activiteiten vinden we ontzettend leuk om te doen! Ze bieden ons de mogelijkheid veel mensen naar bij Van Houten te trekken. Maar net zo belangrijk zijn natuurlijk terugkerende én nieuwe activiteiten voor onze fijne wijkbewoners.


Zo zijn we ontzettend blij dat na de zomervakantie ook de Leeskamer weer van start is gegaan. Je kunt vier keer per week bij ze langs om tussen de prachtige boeken te snuffelen, een praatje te maken, en boeken te lenen.
De Leeskamer is open op:

Maandag en Donderdag van 13-16 uur
Woensdag van 19-21 uur
Zaterdag van 10-13 uur

Op woensdag 8 september was het ook weer tijd voor de maandelijkse Spelletjesavond. Elke eerste woensdag van de maand kun je bij Van Houten gezellig spelletjes komen doen met andere wijkgenoten. Deze avonden starten om 19.30 uur. De volgende avond is op woensdag 5 oktober. Zet het vast in je agenda!


Met buurtgenoten kletsen en genieten van een lekkere kop soep kan twee keer in de week tijdens Kom! Soep! Deze ‘soepinloop’ organiseren we elke woensdag en donderdag van 12.00-14.00 uur. Voor € 1 kun je een heerlijke kop soep kopen in de buurtkamer van bij Van Houten. Je kunt ook een kop ophalen voor thuis; neem dan even je eigen bakje mee.


Tot slot zijn we ook heel blij dat ‘Haak maar aan’, yoga en de Leefstijlkamer in bij Van Houten plaatsvinden. Zo bouwen we onze activiteiten voor de wijk steeds verder uit!

Wil je weten wat er bij Van Houten te doen is? Kijk dan eens in de wijkagenda van www.mijnoosterparkwijk.nl. Daar staan onze activiteiten overzichtelijk op datum.
Als onze website straks weer is aangepast (we zijn, zoals gezegd, nog steeds in ontwikkeling, dus aanpassingen vinden nog steeds plaats), dan zijn al onze activiteiten natuurlijk ook daar te vinden: www.bijvanhouten.nl

Tot ziens…bij Van Houten!