Update – januari

De afgelopen maanden waren druk voor bij Van Houten: veel dingen voor het nieuwe jaar moesten op de rails worden gezet. Corona gooit her en der wel roet in het eten en dat vinden we heel jammer. Zo stond er een informatiebijeenkomst op de agenda voor alle direct omwonenden van het gebouw. De uitnodigingen lagen al klaar. Omdat we veel toeloop verwachtten, moesten we dat plan even in de ijskast zetten. Hopelijk kunnen we het snel alsnog gaan organiseren.

Heel trots zijn we op onze subsidieaanvraag voor de gemeente, die we eind december hebben verstuurd. De aanvraag staat boordevol prachtige activiteiten! Die zijn het resultaat van de wensen en ideeën van heel veel Oosterparkers die hebben meegepraat tijdens de rondleidingen van vorig jaar en tijdens het ‘open huis’ van 11 september.

We staan te popelen om echt aan de slag te kunnen en samen met alle Oosterparkers iets moois te maken van bij Van Houten!

In februari zullen we ook de Groninger gemeenteraad en het College laten zien hoe enthousiast de wijk is om samen iets van het buurthuis te maken. Een speciale avond voor een klein groepje raadsleden en, later in de maand, een bezoek van het College zijn dé momenten om ook de Groninger politiek kennis te laten maken met de fantastische plannen voor bij Van Houten!