Zakelijk leider Joep stelt zich voor

Dag allemaal,

Sinds een paar weken weet ik dat ik binnenkort mag beginnen als zakelijk leider van het nieuwe wijkcentrum bij Van Houten in de Oosterparkwijk. Buiten dat ik daar enorm veel zin in heb, zie ik er ook enorm naar uit om de wijk en jullie, haar bewoners, op korte termijn beter te leren kennen!

Met veel plezier stel ik me alvast even voor:

Mijn naam is Joep Dutilh (ingewikkelde achternaam, dus gewoon Joep is prima 😉), 44 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam, opgegroeid op de Veluwe, maar al sinds mijn studietijd woonachtig in het noorden van het land. Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden heb ik leidinggegeven aan menig vooraanstaand horecabedrijf in de regio Groningen/Drenthe, zoals Hof van Saksen, ’t Feithhuis, The Student Hotel en De Rietschans in Paterswolde. Al langere tijd leefde bij mij de wens om te werken in een meer maatschappelijke rol en ik denk dat ik die nu gevonden heb. Ik sta dan ook te popelen om te beginnen!

Ik ben tegenwoordig woonachtig in Assen, heb twee dochters van 10 en 12 jaar oud en een hele lieve vriendin, die in Emmen woont.

Vanaf begin juni zal ik veel te vinden zijn aan de Oliemuldersweg, maar zeker ook de wijk in gaan om jullie en de organisaties en verenigingen die in de wijk actief zijn te leren kennen. Graag nodig ik jullie ook uit om langs te komen bij Van Houten voor een kop koffie en om van gedachten te wisselen over hoe wij van het nieuwe wijkcentrum de bruisende plek maken waar iedereen zicht thuis voelt en waar voor iedereen wat te doen is!

Heel graag tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Joep