Welkom bij wijkcentrum bij Van Houten

Dé ontmoetingsplek in de Oosterparkwijk.

Jong of oud, nieuw of vertrouwd in de buurt, bij ons voel je je thuis. Geniet van een heerlijk kopje koffie, ontmoet buurtgenoten in de gezellige buurtkamer of bibliotheek, en ontdek boeiende cursussen. Van buurtvergaderingen tot sporten, het kan allemaal.

Ondernemers vinden hier inspiratie en connecties. Ontmoet buurtgenoten die je kunnen bijstaan, werk aan nieuwe ideeën, vergader of werk op onze unieke plek.

bij Van Houten is leren en groeien voor iedereen. Wie weet ontdek je zelfs nieuwe carrièremogelijkheden. Deze ontmoetingsplek past perfect in onze Oosterparkwijk: een veilige, vertrouwde omgeving waar wonen, werken en ontspannen samenkomen. Hier staan mensen voor je klaar, vaak zelfs buren.

6 JULI – ONTDEK…BIJ VAN HOUTEN

Uitmarkt boordevol activiteiten

Dompel je onder in de verschillende leuke activiteiten die het wijkcentrum aanbiedt tijdens ‘Ontdek…bij Van Houten’. Een middag vol met dingen te doen en ontdekken. Schilderen, speldemonstraties van Spellenvereniging Rabenhaupt, Repaircafé, een mini-pubquiz, Yoga, Zumba, African Dance, de Leeskamer, WIJS, Haak maar Aan!, Stitch ‘n’ Bitch, de Buurttuin, Wijkpraat, het Wijkgilde, een wijkwandeling door ONS…het is er allemaal. En als het mooi weer is, is er ook een Kledingruilbeurs op het plein. Natuurlijk is er ook heerlijke soep en kun je een hapje en drankje in de Buurtkamer kopen. Bovendien vertellen we je die dag meer over het wijkcentrum en de verbouwingen die gepland staan.

Heb je zelf een leuke activiteit die je de wijk wilt aanbieden, laat het ons dan ook die dag weten. Wie weet kunnen we met elkaar nog meer mooie dingen voor de Oosterparkwijk doen. Want samen maken we bij Van Houten!

Je bent van harte welkom. Entree is gratis!

Download hier het programma

Doe mee!

Yoga, spelletjes spelen, haken, eten, koffiedrinken, er is van alles voor je te doen bij ons!

Uitgelichte activiteit

Activiteiten