Yoga

Ontdek yoga met Dana van Nimwegen!

Hallo, ik ben Dana van Nimwegen, en ik deel graag mijn twee passies met jou: yoga en muziek.

In de charmante Oosterparkwijk in Groningen geef ik met veel enthousiasme zowel pianoles als yogales. Mijn lessen zijn gericht en empathisch, ontworpen om aan te sluiten bij jouw mogelijkheden. Met energie en toewijding begeleid ik jou op jouw reis.

Bij bij Van Houten komen mijn groepsyogalessen tot leven! Op maandag- en woensdagavonden, evenals op vrijdagochtend, kun je deelnemen aan verschillende lessen. Onze yogaruimte in bij Van Houten biedt een inspirerend uitzicht op het betoverende Pioenpark. Met voldoende ruimte voor afstand tussen deelnemers, zorg ik voor persoonlijke aandacht en begeleiding.

Ontdek de verschillende yogastijlen:

Yin Yoga In mijn Yin yogaklassen blijven we langer in posities om diepere lagen van onszelf te verkennen. Fysiek heb je de tijd nodig om de stijvere bindweefsels te bereiken en te strekken. Een paar minuten in één houding hebben niet alleen fysieke voordelen, maar beïnvloeden ook je mentale staat. Rust en ontspanning, of zelfs onderwerpen die je buiten de yogamat tegenkomt, kunnen aan bod komen. Met zachtheid en focus verdiepen we onze beoefening, met als basis de meridianen uit de Chinese Geneeskunst.

Hatha Yoga Hatha verwijst naar het evenwicht tussen tegengestelden: “ha” (zon) en “tha” (maan). In deze lessen brengen we lichaam, geest en emoties in harmonie. Elke les is uniek, omdat elke dag anders is. Via een thema ervaren we openheid, zowel fysiek als mentaal. De lessen omvatten fysieke houdingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en vooral veel persoonlijke aandacht.

Muziek en Stilte Muziek speelt een belangrijke rol in mijn lessen. Het kan je verdieping bieden, energie geven of zelfs de weldaad van stilte benadrukken. Van inspannende sessies tot langere meditatieve momenten, mijn lessen omarmen het hele spectrum. Alle yogastijlen ontmoeten elkaar in een harmonieuze balans.

Easy Yoga Of je nu herstelt van een blessure of gewoon op zoek bent naar een rustigere yogabeoefening, mijn Easy Yoga is perfect voor jou. Deze les is ook ideaal voor mensen van 50 jaar en ouder. Hier leggen we extra nadruk op aanpassingen en ligt het tempo lager dan in dynamische yogasessies.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen bij bij Van Houten, waar we samen yoga verkennen, en balans vinden in ons drukke leven. Meld je vandaag nog aan en doe mee aan een inspirerende reis naar welzijn!

Klik hier voor een overzicht van de lessen!

Contact

E:
T:06 26 67 92 20
W: danavannimwegen.nl